miercuri, 23 ianuarie 2008

Colectie de bancuri ... sau Bancuri de colectie ! :)

*Cind NASA a inceput trimiterea de astronauti in spatiu, s-a descoperit ca pixurile nu functioneaza in stare de imponderabilitate. Pentru a rezolva problema, oamenii de stiinta americani au cheltuit 12 miliarde de dolari si s-au chinuit zece ani ca sa realizeze un pix care sa scrie chiar si in lipsa gravitatiei, tinut cu susul in jos, sub apa, pe orice suprafata, inclusiv sticla si la orice fel de temperatura, de la conditii de inghet pina la 300 grade C. Rusii au folosit un creion.

*A very ugly woman walks into a shop with her two sons. A man asks her, "are they twins?" Puzzled, the woman replies: "no, one is 3 years old and the other is 10. Why do u ask?" the man replies, "no particular reason, i just cant believe someone fucked you twice"

*O baba viseaza intr-o noapte ca Dumnezeu vorbeste cu ea si promite ca o sa mai traiasca 35 de ani pentru ca a fost credincioasa… A doua zi baba la o clinica de chirurgie estetica cere: lifting facial, silicoane, antivaricocel, vopsea blonda. Ce mai, dupa doua zile cu banii de inmormantare era Pamela Anderson. Iese din clinica si o calca un autobuz. La poarta Raiului intreaba: Doamne daca mi-ai promis 35 de ani, de ce m-ai omorat? - NU TE-AM MAI RECUNOSCUT

*-Care e asemanarea dintre istorie si un sutien? -Amandoua deformeaza realitatea.

*Iti place sa fii mangaiat? Sa fii atins si sa fii pipait? Vrei sa fii incins? Iti place respiratia celuilalt langa urechea ta? Sa iti respire pe gat sau pe fata? Iti place sa incerci pozitii noi? Sa incepi rece si sa sfarsesti cald si transpirat? Ei, Atunci mergi cu Maxi-Taxi`ul!!!"

*"_Sexul este un lucru care se intampla intre 2 persoane care se iubesc! _ Sau intre 2 persoane care iubesc sexul! " (dialog din Sex and the City)

*Cum recunosti mirele la o nunta de moldoveni? Are treningul cel mai nou.

*Question : What's the difference between white fairytales and black fairytales? Answer: White fairy tales start, "Once upon a time...". Black fairytales start, "Yo, you muthafuckers ain't gonna believe this shit..."

*Apple Computer a anuntat astazi ca a dezvoltat un nou model de cip care poate stoca si reda muzica din sanii femeilor. Aceasta este considerata o mare realizare deoarece femeile se plang intotdeauna ca barbatii se uita la tzatzele lor in loc sa le-asculte...

*Dupa ceremonia inhumarii sotziei sale , Bula ramane o vreme singur langa mormant . Deodata apare o mana din pamant shi se aude vocea sotziei : - Ajutor , am fost ingropata de vie ! Calm , Bula indeasa mana inapoi , batatoreshte ferm tzarana shi constata : - Da , dar nu prea bine...

*Sub un pod stateau doi cershetori : - Ai auzit de Bula ? - Nu , ce s-a intamplat ? - Shi-a gasit o slujba ! - Pentru bani ala e in stare de orice !!!!

*Esti betiv atunci cand: 1. Ai discutii in contradictoriu cu obiectele din jur si mai si pierzi. 2. Trebuie sa te tii de asfalt ca sa nu cazi de pe trotuar. 3. Serviciul te impiedica sa bei destul. 4. Doctorul tau gaseste sange in alcool la analize. 5. Scaunul de la WC se loveste repetat si cu inversunare de capul tau. 6. Ajungi sa crezi ca alcoolul e una dintre grupele de alimente. 7. 24 de ore pe zi, 24 de beri intr-o lada - coincidenta? S-o crezi tu! 8. Doua maini si doar o gura - asta chiar ca e o problema cu bautura. 9. Vezi mai bine daca tii un ochi inchis. 10.Nenorocita aia de parcare s-a mutat mai incolo cat erai tu in carciuma. 11. Cazi de pe podea. 12. Pe baietii tai ii cheama Tuborg si Heineken.

*Vin parintii acasa, intra in camera copilului si vad iesind de sub perna un colt de revista. Curiosi, scot revista si vad cu stupoare ca e pentru sado-maso. Dupa un timp lung de gindire, tatal zice, incet: - Eu zic sa nu-l batem...

*Doi obsedati de internet. Unul zice: - Ba, ninge afara. -La care celalalt:- Da-mi linku sa vad.

*Trei vulturi faceau bungee jumping. Sare unu de pe stinca cade vreo 100 de metri si cu 5 metri inainte de sol deschide aripile. sare al doilea, sare al treilea... - Mama ce cool a fost, zice unu', hai sa mai sarim odata. Sus apare ursu. - Bai ce faceti voi aici? - Bungee jumping. - Vreau si eu! - Pai hai sari. Sare ursu odata cu vulturii si dupa vreo 50 de metri un vultur il intreaba pe urs: - Ba da tu ai aripi? - Nu, n-am... - Mama ce cool e ursu'!

*Culmea frustrarii sexuale: sa te masturbezi si sa-ti dai seama ca nu esti genul tau!

*Doua blonde stau de vorba. Prima: Ai auzit ca ungurii o au cea mai lunga? A doua: Ai auzit ca mexicanii o au cea mai groasa? Bula prin apropiere se opreste si asculta discutia. Una din blonde il observa si il intreaba: Tu cine esti? Bula: JANOS GONZALES

*- Cum te numesti? intreaba medicul! -Popopopa Mamamamarin. -Esti balbait? -Nu, tata era balbait, iar ala care mi-a scris certificatul era un cretin!

*Culmea snobismului: sa iei SIDA azi, ca maine or sa aiba toti.Culmea paternitatii: sa-ti recunosti copilul de la o posta.Culmea increderii in oameni: sa ti-o suga o canibala.

*Cum recunosti un iepure zburator? R:Are un vultur pe spate! La ce folosesc indienii pieile de cai ? R:Îsi tin caii în ele. Care este diferenta intre 1000 de ursi albi si un urs alb ? R:999 ursi albi.

*- Taticule, ce-i aia transsexual? - Nu stiu, intreaba-l pe ma-ta.

*In noaptea nuntii , tanara pereche se retrage in dormitor si ea ii spune proaspatului sot : - Dragul meu , e timpul sa-ti spun ceva ....eu nu stiu sa fac nimic, nu am nici cea mai mica idee... - Nu-ti facea griji iubita mea, dezbraca-te, culca-te pe spate, stai relaxata, deschide picioarele si restul fac eu... - O nu, prostut mic ...sa fac sex stiu ....m-am referit la gatit, spalat , calcat...

*Care este diferenta intre erotic si pervers? Erotic este sa te mangai cu o pana, pervers este sa te mangai cu toata gaina.

*Un arab statea la bar si bea o bere. La un moment dat intra un tip si ii striga: - Ahmed, nevasta-ta te inseala! Arabul se face rosu la fatza . Scoate cutitul si fuge catre casa. Pe drum este calcat de o masina. In ambulanta, in drum spre spital, incepe sa reflecteze: "Ar trebui sa ma calmez un pic ... intai si intai ... sunt burlac ... in al doilea rand... nici nu ma cheama Ahmed" !!!

*Un alpinist se duce la niste calugari din varfu muntelui sa doarma acolo o noapte. Peste noapte se aud niste sunete si mai sta o noapte. A doua noapte se aud iar sunete si mai sta o noapte. A treia noapte la fel. Dimineata il intreaba pe un calugar ce ii cu acele sunete. Calugarul: Daca iti dai cuvantul ca nu mai spui la nimeni iti zic. Alpinistu si-a dat cuvantul si n-a mai spus la nimeni.

Niciun comentariu: