duminică, 10 februarie 2008

Stirea zilei 10/feb/2008


Focuri de armă şi acuzaţii de prostituţie la Iaşi
Un tânăr a fost împuşcat în cap în faţa unui club. Răfuiala ar fi pornit de la o tânără care fusese obligată să se prostitueze. Poliţiştii de frontieră au intrat pe fir şi au reuşit să-i identifice pe scandalagii.

Doi dintre ei, printre care şi cel care a tras cu pistolul, au ajuns în arest. Nici bărbatul împuşcat nu a scăpat basma curată. El nu are voie să părăsească oraşul.
Totul a început pe 4 februarie când un tânăr de 28 de ani a fost împuşcat în cap în clubul din Iaşi. Luigi Dircaciu şi Ioan Faluţă, doi cunoscuţi membrii ai lumii interlope din Iaşi, s-ar fi răfuit cu victima. Poliţiştii spun că Dircaciu a fost cel care a apăsat pe trăgaci.
Tânărul împuşcat a rămas internat câteva zile într-un spital din Iaşi.
Deşi administratorul clubului a încercat să-l convingă pe rănit să cheme poliţia, cei implicaţi în scandal au refuzat. Se pare că incidentul ar fi pornit de la o tânăra de 23 de ani care a fost sechestrată câteva ore şi obligată de Luigi Dircaciu şi Ioan Faluţă să întreţină relaţii sexuale în clubul respectiv cu mai mulţi bărbaţi. Fata nu era singura în această situaţie.
Poliţiştii au descoperit că fetele sechestrate erau filmate cu telefonul mobil de Luigi Dircaciu în timp ce erau forţate să se prostitueze. Trupele speciale ale poliţiei de frontieră au descins în locuinţele celor doi membri ai lumii interlope. În urma percheziţiilor au fost descoperite mai multe cartuşe, un pistol, dar şi droguri.
Cei doi au primit mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile. Sunt acuzaţi de lipsire de libertate, procurare de materiale pornografice cu minori şi vătămare corporală. Tânărul împuşcat este şi el anchetat de poliţişti. Tribunalul Iaşi a decis că timp de 30 de zile nu are voie să părăsească oraşul.

Niciun comentariu: